18.04.2017г. | 15:51ч.
ГРУПА „НЕМА К`ВО" УЧАСТВА В СТЕНДЪП КОМЕДИЙНА ВЕЧЕР НА ДХС


На 21 април, петък,  предстои поредната стендъп комедийна вечер в Дома на хумора и сатирата. Ако все още не сте участвали в този съвременен формат на комедийно шоу, не пропускайте да го направите!

В 19:00 ч. на сцената в Залата на жирафите ще се изяви групата „Нема к‘во“.

Комедиантите успешно съчетават шегите в стендъп комедията с клоуз-ъп илюзия (жанр в магията - фокуси, които се наблюдават от близо). Шоуто ще бъде по-различно и със сигурност – смешно.

Георги Николов – Жорони и Калин Кирилов засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия. Същият се изяви и в ролята на водещ на Магичната среща „Златна котка“ 2017 г.

Стендъп комедията е нов комедиен стил, известен във Великобритания, САЩ, Индия и дори Пакистан. В България  набира все повече почитатели сред младата публика. Основните сцени на стендъп комедията са в столицата и по-големите градове на страната, а от скоро – и в Габрово. В Дома на хумора и сатирата вече са гостували Comedy club Sofia и Дими. 


Група „Нема к'во“ е популярна с формата си „Фактуално“, който съчетава в себе си различни сценични похвати, чиято основа е стенд-ъп комедията. Всеки месец в шоуто се засягат най-интересните и актуални теми, представени по забавен начин и всеки път гостува актуална личност, чието чувство за хумор е поставено на изпитание. В шоуто са гостували Драгомир Симеонов, Устата, Любен Дилов - син, 100 Кила и д.р. „Фактуално“ може да се види в София, а повече информация е налична на сайта на групата.

Предварителна продажба на билети се извършва на касата на Дома на хумора и сатирата.

Последно видео

Последно аудио

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.