KulturaBg - logo

02.06.2015г. | 18:12ч.ТАТЯНА ЦАНКОВА СЕ ПРЕВЪРНА В ЕМБЛЕМА БЕЗ САМА ДА РАЗБЕРЕ КОГА

   Усмивката е най-силното оръжие на Габрово, за което боеприпасите са добро настроение, хумор, сатира, самоирония    

Радио Култура ON-AIR влиза в сърцето на Габрово заедно с Татяна Цанкова, директор на музея "Дом на хумора и сатирата" и носител на Почетния знак на Габрово за 2015 година. Едно радиопредаване, с което забравяте времето.

Татяна Цанкова шеметно ни връща към 70-те години на миналия век, за да разкаже за прословутата опашка на едно прасенце, която така била завъртяна от Борис Димовски, че властта разпознала подписа на Тодор Живков. 
И като стана дума за подписи Татяна Цанкова разказва, че в музея "Дом на хумора и сатирата" се пази автограф на Чарли Чаплин.

Уникално, нали! 

Но в никакъв случай не е всичко. Дори не е необходимо да отделите време, да затворите очи и да слушате. Би било приятно, но не е задължително. Може да го направите докато отивате на работа, по време на сутрешния си крос или дори на работното място. 

Спокойно, шефът няма да Ви уличи в небрежност. Ако погледнете по-внимателно ще се убедите, че той (или тя) също е със слушалки и уж много се труди над нещо важно на лаптопа си. Не, той (тя) също слуша предаването на Култура ON-AIR с Татяна Цанкова. 

Усмивката му го (я) издава.


Предаване, реализирано от Kultura ON-AIR в изпълнение на проект "Габрово - град с минало, град с бъдеще" на Фондация "Граждански форум".

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на програма "Култура" -  2015 към Община Габрово.   
ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 216 аудио, 80 видео, 325 новини

Всички публикации на автора »

Слушай още