KulturaBg - logo

ЦАРИЦАТА-КОТКА ОСТАВА НА ТРОНА СИ, ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ

Царицата-котка ще представи принцовете от царското семейство. Това ще стане по време на Карнавал-ревюто на котки - едно от най-атрактивните събития, които се провеждат в Габрово през месец май. Царицата-котка е Розмари Казасова, създател и вдъхновител на Котешкия карнавал.

Тя е категорична, че няма да абдикира. Царицата - котка остава на мястото си, но тази година ще разшири кръга от хора, пряко свързани с организацията на шоуто.

Котки, хамстери, кучета и други домашни любимци пристигат в Габрово на 21 май, за да станат част от големия Карнавал-ревю на котки. Голямото събитие започва от 11:00 часа в Спортна зала Орловец.

За участие в Карнавала вече са записани много и различни животни - кучета, хамстери, птици. И разбира се различни породи котки.

Карнавалът засилва социалните си функции. Тази година, освен традиционното шоу, ще бъде представена терапия с куче за деца с аутизъм и други заболявания. Участниците в Карнавала ще бъдат запознати с инициативата "Аз говоря с моето куче", която е предназначена за деца и възрастни.

"Всяко животно има свой език и ние трябва да го познаваме. Това може да ни предпази от евентуална агресия", споделя Розмари Казасова и припомня, че през годините шоуто е развивало своята социална и възпитателна същност.
Сподели
Darikradio.bg
Партньор: Darikradio.bg

Брой публикации: 42 аудио, 1 видео, 1 новини

Всички публикации на автора »

Слушай още