21.04.2016г. | 14:38ч.
ДРАГОМИРА ДРАШКОВА СЕ ВПУСКА ВЪВ ВИХЪРА НА "СТРАСТИТЕ ДЖАЗОВИ"

Джазът преминава през различни състояния. Можеш да видиш лицето му тъжно, можеш да видиш лицето му в очакване, можеш да видиш лицето му с предизвикателен поглед, как намига на някой, как гори и страда. Всички тези емоции са човешки и джазът може да ги пресъздаде.

Това е разбрала Драгомира Драшкова - талантливата габровка, чиито живот и творчество в настоящия момент са съсредоточени между София, Стара Загора и Габрово.

Младото момиче вече знае, че може да изрази себе си чрез джаз.

Джазът умее да флиртува, да съблича предизвикателно душата си и да прави любов.Колоритността и закачливото поведение на Военен биг бенд Стара Загора разчупват статуквато за дисциплина и строгост, а в съчетание с харизмата на Драгомира Драшкова заформят истински чувствен взрив.

„Страстите джазови“ е едно ново музикално предизвикателство на Драгомира Драшкова, Военен биг бенд Стара Загора, Венцислав Благоев и приятели. Концертът в Габрово е на 25 април, понеделник, от 19:00 часа в зала „Възраждане“.

Билети може да закупите в книжарница Пеликан, до входа на Безистена, а в деня на концерта на касата на зала Възраждане, от 17:00 ч. до 18:30 ч.

Каква е връзката между талантливата габровка и Военен биг бенд Стара Загора?

Как се съчетават на сцената военна униформа с предизвикателен женски тоалет в стил 30-те години на 20 век?

Как енергията на музиката се завихря между изпълнител и публика?

Отговори на тези въпроси ще научим от едно интервю, което Драгомира Драшкова изпълни с предизвикателствата и елегантната премереност, характерни за една дава от висока класа.
ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 193 аудио, 43 видео, 298 новини

Виж всички публикации на автора »

Слушай още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.