27.12.2015г. | 09:20ч.
ПЪТЯТ, КОЙТО НИ Е ДАДЕНО ДА ИЗВЪРВИМ Е БЕЛЯЗАН ОТ БОЖИЯТА СВЕТЛИНА

Габровци да бъдат мобилизирани, мотивирани, целеустремени и съзидателни. Това пожела кметът Таня Христова на жителите на общината по повод Коледа и настъпването на новата година.

"Да се родиш означава да имаш цел и посока. Да знаеш, че пътят който ти е дадено да извървиш е белязан от Божията светлина. Пожелавам на всички габровци да имат силна вяра, истинска надежда и да знаят, че нещата които се случват в нашия живот имат един Божествен смисъл.

Всички трудности, които ни съпътстват, могат да бъдат приемани като предизвикателства. Чрез тях ние ставаме по-силни, по-можещи, по-мъдри и по-добри. Пожелавам на всички габровци да сме здрави и силни.

През новата година да бъдем достатъчно мобилизирани, мотивирани и целеустремени. Да използваме времето си не за отчаяние, а за нещо добро и съзидателно. Без значение каква ни е ролята, защото всички ние всъщност сме обикновени хора".

На 28 декември, след 15:30 ч., Дарик ще излъчи интервю с кмета на Габрово Таня Христова, в което тя прави анализ на изминалата година и очертава визията си за развитие на общината през 2016 г.
DarikNews.bg
Автор: DarikNews.bg

Брой публикации: 17 аудио, 4 видео, 47 новини

Виж всички публикации на автора »

Слушай още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.