KulturaBg - logo

ДИЧО, ДИДО И D2 ПРЕДИЗВИКАХА ФУРОР НА ГАБРОВСКА СЦЕНА

           Габровската публика е интелигентна, Габрово е велико            

Добър вечер на Дичо от Д2 за Култура ON-AIR, след концерта на площад Възраждане. Той, заедно с новият вокал на групата буквално взривиха габровската публика с изпълненията си. Какви са впечатленията ви от нашия град? Вие казахте още по време на концерта, че това е най-яката публика?

Какво да кажа, полудях, през цялото време бях настръхнал, такава енергия и живот имаше в тази публика, интелигентна публика, Габрово е велико.


В този бизнес вие сте пример за това как минало, настояще и бъдеще се събират в едно. Сега правите проект заедно с  Дидо и Д2. Това би могло да бъде успешен модел и в други сфери.


Това е истината, началото средата и краят да се обединят, за да се случи всичко каквото трябва. Много е важно да се обърне внимание на децата, да се направят школите и групите, от там да започне всичко. Аз съм започнал от мазетата, това беше преди 25-30 години. Сега се позагуби този модел на работа, но трябва да помогнем на младите да влязат в репетиционните, за да  може България да бъде на високо ниво.

Какво бихте казали точно на младите хора от Габрово, които са решили да се занимават с музика, и то точно в този стил, как да се справят с предизвикателствата в шоубизнеса?

Интернет, приятели, всички гледайте интернет. Има всички музиканти от цял свят, учете се, копирайте. Аз също съм го правил, голям фен съм на AC/DC, Queen, Metalica, плакал съм и сега плача като ги слушам. Те са хората, които ще ви дадат всичко.
 
Музиката възпитава. Какво е твоето мнение?


Това е един добър самоучител за всеки един, който иска да се самоусъвършенства и да върви напред.

Какво би пожелал на габровци по случай 155 години Габрово град?

Смейте се, който се смее, зло не мисли.


Здравей, Дидо, с Дичо говорим за  габровци и Габрово.


Емоцията на хората ни държи, и ние я връщаме обратно към тях.

Габровската публика каква е?

Страхотна, такава енергия и комуникация между пеене и публика много рядко се вижда. Това е удоволствие.

Съчетавайки минало, настояще и бъдеще – Дичо, Дидо и Д2, наистина направихте фурор сред габровската сцена.

Усещането наистина беше много яко, беше жестоко, историята и новото Д2 вървим напред, това е правилният начин. Работим по нови парчета заедно. Първото ще се появи след около месец и половина, но засега няма да издавам нищо.

Твоето пожелание към габровци по повод 155 години Габрово град?

Да запазят своя хумор и ирония към живота. Важно е да умеем да се надсмиваме и над себе си, човек  да се приема и да се шегува със своите недостатъци. Нека габровци бъдат все така забавни!

Проект "Габрово - град с минало, град с бъдеще" се реализира с финансовата подкрепа на програма "Култура" към Община Габрово.
Сподели
НИКОЛИНА КАРАБЕЛОВА
Партньор: НИКОЛИНА КАРАБЕЛОВА

Брой публикации: 7 аудио, 5 видео, 2 новини

Всички публикации на автора »

Слушай още