KulturaBg - logo

Ако изгубим положителната си енергия, Георги, Калина, Борислава и Кристин ще ни я върнат

Еньовденските празници, по време на които изпълваме пространството около себе си с билки, слънце и вода по един магичен начин успяват да ни заредят с положителна енергия. Носим я със себе си дълго след това. И защо ли не успяваме да я задържим постоянно? Вероятно не са винаги в добро настроение и усмихнати Георги Банков, Калина Горанова, Борислава Цветкова и Кристин Цанова. Кристин, без а. Но в края на юни четиримата младежи, студенти в Нов български университет, изпълват музей Етър с усмивки и добро настроение. По принцип такъв става човек, прекрачи ли портите към вътрешността на това място. Но за Георги, Калина, Борислава и Кристин сякаш всичко това е умножено по две. Четиримата работят по проект, който да разкрие неща, липсващи в един голям съвременен град, какъвто е София и едно място, съхранило живот от миналото, каквото е музей Етър. 

Чуйте, само чуйте как звучат гласовете на тези младежи и ще се убедите, че не преувеличавам, когато казвам, че четиримата изпълват музея с ведра положителна енергия.

PS

И след като сте чули, съм сигурен, че сте убедени – не съм преувеличил. А ако усетим, че започваме да губим положителната енергия, която ни е изпълнила по Еньовден, можем да си пускаме този запис. Гласовете на Георги, Калина, Борислава и Кристин ще ни го връщат.

А коя е Йонка ли? Ето коя:

От хубаво, по-хубаво! От здраве, по-здраве! От сила, по-сила!

Сподели
ТИХОМИР ЦЪРОВ
Партньор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 267 аудио, 228 видео, 421 новини

Всички публикации на автора »

Слушай още