KulturaBg - logo

ЛЪЧЕЗАР ЗАХАРИЕВ ПРИЗОВА: ДА ОТВОРИМ СЪРЦАТА СИ ЗА НИКОЛАЙ ТИХОЛОВ

Тази вечер, 22 декември, от 18.00 часа в спортна зала „Орловец“ ще се проведе Коледният Благотворителен концерт, в подкрепа на танцьора от ДФА „Габровче“ Николай Тихолов.

Събраните средства от инициативата ще бъдат предоставени за лечение и сърдечна трансплантация на ученика в 12 „г“ клас на Професионалната гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ – Габрово.

Поканите за концерта на стойност 5 лв. могат да бъдат закупите на касите на Дом на културата, Спортна зала „Орловец“, Драматичен театър и ДФА „Габровче“.

Концертът е с участието на ДФА „Габровче“, Дани Меджикс, Шоу-балет „Магия“, Анна Христова, Вокална формация „Усмивките на Габрово“, Танцова школа „Лияна“.

В първата част от вечерта те ще играят за него, а във втората част ще се включат вокална формация „Усмивките на Габрово“, танцова школа „Лияна“, шоу-балет „Магия“ и Дани Маджикс. В програмата като певици ще се изявят танцьорки на прочутия детски фолклорен ансамбъл – Анна Христова и Инес Метева.

Концертът се осъществява с безвъзмездната подкрепа на Общински спортни имоти – Габрово, спортна зала „Орловец“, печатница „Екс-прес“, ПГТ „Пенчо Семов“, радио „Бумеранг FM“, рекламна агенция „Елмазови“ и ДТ „Рачо Стоянов“.

Ако искате да подкрепите Николай, неговата банкова сметка е в:

Банка
ДСК
BIC: STSABGSF
IBAN: BG05STSA93000004929346

По Коледа стават чудеса – чудото си ти, част от Габрово едно сърце. Ела и направи концерта незабравим за себе си и едно момче, танцьора на ДФА „Габровче“ – Николай Тихолов.
Сподели

Слушай още