19.03.2015г. | 13:49ч.
МАГИЯ В КАБИНЕТА НА ГАБРОВСКИЯ КМЕТ

         Дани Меджикс и Христо Петров разиграват тесте с карти в Общината       

Известният магьосник Дани Меджикс направи магия в кабинета на кмета на Габрово.  Докато Таня Христова е на посещение в град Билбао, за да представя културните дадености на общината, в кабинета й Дани разкри пред журналисти тайни от новото издание на Магична среща "Златна котка".

В края на пресконференцията Дани Меджикс покани Христо Петров, журналист от сайта "Габрово нюз", да бъде негов асистент. Магията, показана в кабинета на Таня Христова беше с карти, а видеото е любителско. 

За четвърта поредна година, магьосници от целия Балкански Полуостров ще се срещнат в сърцето на България - град Габрово, за да се забавляват, за да се учат от най-добрите в занаята и да премерят магичните си сили за престижната награда "Златна Котка 2015".

Магична среща "Златна Котка 2015" ще бъде проведена на 28-ми и 29-ти Март, а специални гости на събитието ще бъдат президента на IBM (International Brotherhood of Magician) - Шон Фаркуър (Канада); Фридз Алкмайде (Холандия) и други доказали се имена на Българската, Европейската и световна илюзионна сцена.

В Неделя вечерта на 29-ти ще имате възможността да се насладите на незабравимия Гала-спектакъл в зала "Възраждане", в който освен световните звезди на магията ще имате възможността да видите и първия магичен робот в България- „Андромега“, което обещава да направи събитието по-грандиозно от всякога.


Подробности за предстоящия фестивал
ЙОРДАН БЕЛЕВ
Автор: ЙОРДАН БЕЛЕВ

Брой публикации: 3 аудио, 3 видео, 2 новини

Виж всички публикации на автора »

Гледайте още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.