KulturaBg - logo

СЪРБИ ВЗРИВЯВАТ КРЕПОСТТА ХОТАЛИЧ С РОК

Във видео-обръщение Pero Defformero канят феновете на рока на Втория национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘2018.

„Перо ще ви взриви със сръбски рок на първи септември!“ - така започва призивът на бандата и постепенно ескалира с: „Доджите да се поиграмо!“, за да завърши мило по съседски с още по-типични сръбски изрази…, от които става ясно, че „градусът на настроението е гарантиран“ на 31 август и 1 септември.

Всички участници, гости и организаторите нямат търпение да се насладят на изживяването, което предстои. „Убеден съм, че тазгодишното издание на фестивала ще е още по-мощно, зрелищно и запомнящо се. Ще затвърдим началото на една нова традиция в града ни“, заяви кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

Pero Deffoermero ще бъдат хедлайнери във втората вечер на фестивала, когато ще видим още Обратен ефект, Северозападняцие и Svetlio & the Legends. През първата вечер организаторите залагат на класически български и рок, а на сцената ще излязат легендите от ФСБ, Ахат, P.I.F. и севлиевецът Мири.

За втора поредна година Община Севлиево организира национален фестивал с ВХОД - СВОБОДЕН, като тази година вече и с чуждестранно участие. „Постепенно развиваме фестивала и вярваме, че скоро ще събираме между крепостните стени на „Хоталич“ все повече фенове на качествения рок “, категорични са организаторите!
Сподели

Гледайте още