KulturaBg - logo

СВЕТЛАНА БЛИЗНАКОВА ДОНЕСЕ МОРЕТО НА СЦЕНАТА НА SOFIA SUMMER FEST

Седмицата на Sofia Summer Fest започна пъстро с премиерата на новото видео от соловия проект на вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова.

Цветове, шалове, емоция, усещане за оригинален Boho Style и полъх на море съпътстваха почти двучасовия концерт, който певицата изнесе в компанията на Мартин Профиров, Рали Велинов, Александър Кирилов и Милена Генева, в подкрепа на новото парче „Memories”.

За финал бе представено и официалното ново видео, което подобаващо завърши морския пейзаж в унисон с шезлонгите, предвидени за публиката от организаторите на Sofia Summer Fest.

Заснет на остров Света Анастасия от режисьора Георги Спиров, клипът пренесе публиката на магично място, където спомените са живи и където винаги можем да избягаме за утеха и приятелска подкрепа.

Аудио обработката е дело на Симеон Славчев, който миксира и целия дебютен албум на Светлана („Tomorrow” 15.11.2020г).

“Memories” вече може да бъде видяна и чута в интернет, а вокалистката на SEVI загатва, че работи по следващ солов албум.  Дебютният “Tomorrow” пожъна голям успех и вече се разпространява в цяла Европа от италианския лейбъл IRD International Records.

Междувременно певицата не спира и с изявите с бандата и съвсем скоро ще можем да видим SEVI на няколко фестивални дати в страната. Музикантите работят и по следващ албум, който ще е номер 4 в историята на бандата.

Видео “Memories”

https://www.youtube.com/watch?v=Iim24fmO-Fs

Текст: Мила Иванова

Снимки: Георги Сивилов (8th Colour)

Сподели
SEVI BAND
Партньор: SEVI BAND

Брой публикации: 7 аудио, 20 видео, 9 новини

Всички публикации на автора »

Гледайте още