KulturaBg - logo

Бизнесмени и общественици дискутират темата „Възможно ли е ново начало?“

Музей „Дом на хумора и сатирата“ в Габрово ще бъде домакин на дългосрочната инициатива на фондация „Каузи“ – „Лидери за ново начало“.


Представители на бизнеса и обществения живот ще дискутират темата „Възможно ли е ново начало?“ на 8 февруари (вторник) от 12:00 часа.

По време на срещата ще бъде представена и книгата „Лидери за ново начало“ на Марина Стефанова, Жюстин Томс, Джейн Муита и Естер Гомбаш.

Акцент в дискусията ще бъде поставен върху ролята на устойчивите лидери и предизвикателствата пред бизнеса в условия на пандемия. Основният фокус ще е обсъждането на въпроса дали вече е настъпило времето на устойчивото лидерство, най-важните лидерски качества, ролята на устойчивостта и отговорността в новата реалност.

Всички желаещи ще могат на място да закупят книгата „Лидери за ново начало“ с лично послание от авторите.

Организацията на обединените нации нарича идващите десет години „Декада на действието - 2020-2030“ и призовава хората активно да се включат в общо движение, което да отстоява необходимите промени, за да успеем да постигнем най-доброто, за което можем да се надяваме – устойчиво и хармонично развитие на хората, планетата и общото ни благосъстояние. Тази книга е принос към това движение.

„Събрали сме елементи от политическите, икономическите, обществените и универсалните процеси на трансформация, които сглобяват мозайката на едно по-здраво, регенириращо се и солидарно общество“, пишат авторите.

Гостите на събитието ще имат възможност да участват в обиколка на музей „Дом на хумора и сатирата“ и да разгледат новите изложбени експонати.

За авторите на книгата „Лидери за ново начало“

За книгата

Книгата е за хората на ръководни позиции, които се самоусъвършенстват непрекъснато и променят нагласите и навиците си съобразно с новите реалности. Тя е и за онези, които тепърва ще станат мениджъри и искат да развият тези свои качества и умения. Книгата би била от полза и за специалистите в управлението на хора, които изграждат и напътстват лидерите – учители, човешки ресурси, наставници и консултанти.

Сподели
ДХС
Партньор: ДХС

Брой публикации: 10 аудио, 11 видео, 61 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още