18.08.2015г. | 22:12ч.
ГАБРОВКА С ОТКРИТИ ГЪРДИ ВЛЕЗЕ В "БИГ БРАДЪР"

26-годишната Силвия Юрукова от Габрово ще бъде част от „Биг брадър“ 2015. На 17 август вечерта тя прекрачи Къщата на шоуто, за да стане част от съквартирантите. Това е шестият сезон на шоуто и ще мине под мотото „100% натурален“.


Седемте жени и седемте мъже са готови на всичко за титлата Победител на сезона и за Голямата награда - супер автомобил и 50 000 лева, съобщиха организаторите. Габровката Силвия Юрукова работи като топлес модел (за жена с открити гърди). Последната й титла е от конкурса „Еротичен модел на Европа”.

Big Brother - Силвия Юрукова

Трагична история, свързана с промяната на времето е разказана в "100 вести":

На 17 август близки и познати изпратиха 40-годишния севлиевец, който бе погубен от мълния навръх Успение Богородично, 15 август. С него от този свят си отиде и 45-годишен мъж от София.

Двамата летували със семействата си в бунгала в Априлци, когато се разразила гръмотевична буря и една светкавица ги уби- ла на място, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч. Малко преди това двамата мъже, зарадвани от предстоящото захлаждане, останали навън, да изпушат цигарите си под една бреза. Тогава ги ударила светкавицата. Смъртта им настъпила мигновено.

Същинската строителна дейност по безплатното саниране на първите блокове в Севлиево започва през септември, съобщава експертът „Връзки с обществеността“ в Община Севлиево Мирела Ганчева. Севлиевци бяха първите в Габровска област, които осъзнаха ползата от включването в Националната програма за енергийна ефективност, която предвижда безплатно саниране на многофамилни панелни блокове.

"Ще се кача на Шипка, за да почувствам свободата!“ Така областният управител Николай Сираков определи личнния си мотив да се качи. „Да, и на мен не ми се качва горе по стръмните стъпала в големите горещини - призна Николай Сираков.

Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 209 аудио, 56 видео, 314 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.