09.04.2015г. | 12:01ч.
ГАБРОВО В ПОДКРЕПА НА ИВЕТА КАБАКЧИЕВА

Подкрепа за Ивета Кабакчиева дават, според възможностите си, хората, преминаващи по централната търговска улица в Габрово.


Всеки има шанса да стане част от благородната кауза, като закупи предмет от базара, иницииран от няколко институции.

Център за обществена подкрепа и Общински съвет по наркотични вещества при Община Габрово, Дневен център за деца и младежи с увреждания, Дневен център за възрастни хора с увреждания, Център за социална рехабилитация и интеграция на слепите и Център за обществена подкрепа ИМКА, отправят покана до всички, съпричастни към каузата да посетят благотворителния базар на ул. „Радецка“ до Храм „Успение Богородично“.


В навечерието на един от най-християнските празници, социалните услуги от Габрово обединяват усилията си в подкрепа на Ивета Кабакчиева.

Габровката Ивета се бори за живота си във варненска болница „Св. Анна“ и има нужда от средства за рехабилитация и лечение в чужбина.


Център за обществена подкрепа и Общински съвет по наркотични вещества при Община Габрово изказват благодарност на Стела и Венци Плачкови от гр . Габрово за дарените ръчно изработени сувенири в помощ на каузата.

Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 198 аудио, 44 видео, 310 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.