12.07.2015г. | 09:24ч.
ГРЪЦКИ ПОЛИТИЦИ С ИНТЕРЕС КЪМ СЪВМЕСТНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ С БЪЛГАРСКИ ПАРТНЬОРИ

Гръцки политици проучват възможностите за реализиране на проекти по програми от европейските фондове съвместно с български партньори.


Проекти, свързани с подобряването на енергийната ефективност и управлението на отпадъците представляват интерес за представители на местната власт в град Драма.

Това е станало ясно при посещението в Габрово на Христодулос Мамсакос - кмет на гръцкия град Драма, заместник-кметовете Димитрис Карампацакис и Аристидис Моисиадис, както и Анастатиос Хатцикириакидис – президент на местното дружество за търговия и туризъм ДЕКПОТА.


Делегацията се е срещнала с Таня Христова, кмет на Габрово и Нела Рачевиц, зам.-кмет.  Обсъдено е било бъдещо партньорство в областта на културата и туризма, социалните дейности и развитието на бизнеса между двата града.

Двете страни са изразили положителното си отношение в близко време да се осъществи побратимяване между Габрово и Драма. След срещата гостите са посетили една от най-новите туристически атракции на града – Интерактивния музей на индустрията.

Последно видео

Последно аудио

DarikNews.bg
Автор: DarikNews.bg

Брой публикации: 17 аудио, 4 видео, 47 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.