06.02.2015г. | 10:32ч.
ИЗЛЪЧВАТ НА LED-ЕКРАН КОНЦЕРТА "СЛЕДИ" В ПАМЕТ НА МАНОЛ ЦОКОВ

Вторият обновен концерт „Следи“ в памет на Манол Цоков ще се излъчва на площад „Възраждане“ за тези, които не могат да влязат в залата и този път, съобщават организаторите от клуб "Будители".


На живо със звук и картина от случващото се в залата, габровци ще могат да гледат джаз-събитието на LED-екрана срещу Община Габрово и ще слушат изпълненията на Диксибенд Ол Старс с проф. Владимир Радулов, Венцислав Благоев, Невилян Гемижев, Красимир Стефанов и други, както и техните колеги от Оркестър Габрово в първата част, в която ще звучат евъргрийни.

За втори път, но с различен репертоар идват Васил Петров Стефка Оникян и младите Весела Морова, Драгомира Драшкова. Този път публиката ще чуе и Ани Върбанова.

Повече от 35 изпълнители ще излязат на сцената. Концертъ т ще продължи над 3 часа и в антракта ще има бюфет. Публиката на площада трябва да се подготви с топли връхни дрехи, ако иска да гледа концерта до край.


Билетите от 8 лева и 5 за пенсионери са на привършване и това провокира Инициативния комитет на куб „Будителте“, да организира този жест – джаз под  небето.

Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 193 аудио, 43 видео, 298 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.