14.02.2015г. | 10:39ч.
МЛАДЕЖКА КАМПАНИЯ В ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

Младежките организации от град Габрово се обединяват в мащабна кампания във връзка с 14-ти февруари – Денят на влюбените.


За първи път тази година младежките организации от гр. Габрово обединяват усилията си в реализацията на младежка кампания, като поводът е 14-ти февруари - Денят на влюбените Свети Валентин и Трифон Зарезан.

Доброволците от Сдружение „Социален диалог 2001”, ИМКА - Габрово, Общински съвет по наркотични вещества, Център за обществена подкрепа към Община Габрово и Български младежки червен кръст планират съвместната им кампания да стартира  в 11 часа на 14.02.2015 г. /събота/. Дейностите ще се проведат паралелно в централната градска част и в търговския център на булевард Априлов.

Влюбени и „разлюбени“ габровци ще имат възможност да напишат своите послания, свързани с любовта или виното, върху импровизирана „Стена на любовта“; ще имат възможност да си направят за спомен снимка в рамка,  да участват в игри за двама и „Срещи на сляпо“, както и да завъртят Колелото на любовта.

Всички граждани ще получат ръчно изработени сувенири, здравнообразователни и рекламни материали от доброволците към партниращите организации. Всеки който проявява желание, ще може да се запознае накратко с дейността на всяка една организация.

Съмишлениците на Купидон обещават много други изненади, подаръци и веселие!

Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 206 аудио, 55 видео, 313 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.