14.05.2015г. | 08:12ч.
НЕДКО СОЛАКОВ - ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ГАБРОВО, ТАТЯНА ЦАНКОВА - НОСИТЕЛ НА ПОЧЕТНИЯ ЗНАК

    Темите от вестник "100 вести" днес     


Недко Солаков ще бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на Габрово“ на тържествената сесия на Общински съвет - Габрово, която ще се проведе утре от 18:00 часа в зала „Възраждане“.

Същия ден дългогодишният директор на музей „Дом на хумора и сатирата“ Татяна Цанкова ще получи Почетния знак на Габрово за издигане на авторитета на ръководения от нея културен институт, за утвърждаване на марката Габрово - световна столица на хумора и сатирата.

Два часа джаз подарява на габровци бизнесменът Пейо Пеев в карнавалния ден. Точно в 12:00 часа на 16 май пред кафе „Алфрида“, в съседство с паметника на Рачо Ковача, започва карнавалната джаз среща, наречена „Джаз на тротоара“.

В празничната неделя, когато още няма да са отшумели емоциите от карнавалното веселие, в АЕК „Етър“ ни предлагат голям международен фолклорен концерт. Събитието започва на 17 май от 11:30 часа.

Утре, 15 май 2015 г., Националната служба за съвети в земеделието организира свои изнесени приемни в Севлиево и Душево, а на 20 и 21 май - в Трявна и в Дряново. В Севлиево срещата на земеделските стопани с експертите на службата са от 9:30 до 12:30 часа в общинската служба, а в Душево - от 13:00 до 15:00 часа в кметството.

Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 177 аудио, 39 видео, 271 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.