10.06.2016г. | 11:48ч.
ОТСТРАНЯВАТ ДЕФЕКТИТЕ ОТ ОБЕКТИ ПО ВОДНИЯ ЦИКЪЛ

Започна отстраняването на дефектите, констатирани при инспекциите на обектите от водния проект, съобщиха от Община Габрово, съобщиха от DarikNews.bg, като се позоваха на информация от пресцентъра на институцията.


"Нормалната експлоатация на ВиК мрежата, изпълнена по водния проект на Габрово е обект на мониторинг, съгласно договорните ангажименти на строителите по време на едногодишния период за съобщаване на дефекти.

Припомняме, че съвместно с представители на възложителя, изпълнителите и строителния надзор бяха извършени инспекции на всички завършени по проекта обекти, като основно бяха установени частични деформации по възстановени улични и тротоарни настилки в града.

В тази връзка, започна отстраняването на констатираните дефекти. Планирано е то да завърши в рамките на месец юни 2016 г. Ремонтните работи по асфалтовите и тротоарни настилки са за сметка на фирмата, изпълнител на ВиК мрежата в обхвата на конкретния договор.


Умоляваме водачите на превозни средства да се съобразяват с въведените ограничения по пътната мрежа на града, свързани с ремонтните дейности на пътните настилки".

  ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА  

Последно видео

Последно аудио

DarikNews.bg
Автор: DarikNews.bg

Брой публикации: 17 аудио, 4 видео, 47 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.