21.04.2015г. | 10:26ч.
РОЗМАРИ КАЗАСОВА, ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И АНДРЕЙ НОВАКОВ - ГЛАВНИ ГЕРОИ В ПУБЛИКАЦИИТЕ НА "ГАБРОВО ДНЕС"

Розмари Казасова: За пореден път и тази година на 16 май от 11:30 ч. в Спортна зала "Орловец" в Габрово ще се проведат традиционните Национални карнавал-ревю, конкурс за красота на котки и дребни домашни любимци.


Организатори на атрактивното събитие са Клуб по Фелинология „Бастет”, Общински спортни имоти, НФФе София и Община Габрово, Хандбален клуб „Бъки“. 

Вицепремиерът Томислав Дончев е цитиран във водещата статия на вестник "Габрово ДНЕС". Очакват се 7 млрд. лв. да влязат в страната по оперативните програми през 2015. Това е сценарий максимум.


Изключително високи са числата, досега през системата не са минавали пари с подобни обеми, коментира в Габрово вицепремиерът Томислав Дончев. Той взе участие в откриване на информационен офис на евродепутата Андрей Новаков, който го наследи в Европейския парламент, след избирането му за заместник министър председател.

Други теми от вестник "Габрово ДНЕС":

Пет са одобрените оперативни програми досега от седем възможни. Одобрени са "Човешки ресурси", "Транспорт и транспортна инфраструктура", "Наука и образование за интелигентен растеж", "Добро управление“, остава да бъдат одобрени "Околна среда" и "Региони в растеж".

Цветан Цветанов: Успешните кметове на ГЕРБ, като Таня Христова, трябва да продължат започнатото още 4 години.

„Давам си сметка за отговорността, която поемам пред габровци и пред Томислав Дончев“, каза евродепутатът Андрей Новаков. Той сподели, че неговата мечта е след време да чуе габровци да го наричат „нашето момче“, така както се е случвало в райони, в които е работил досега. Новаков даде заявка, че в Габрово активно ще работи по проблемите и възможностите за младежка заетост, по които миналата седмица беше избран за докладчик в сянка в Европейския парламент.
 

Последно видео

Последно аудио

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.