07.12.2015г. | 11:12ч.
СНЕЖНИЯТ ЧОВЕК ОЛАФ И ЕЛЕНЪТ СВЕН ВСЕ ОЩЕ СА С ГЛАВИ

Снежният човек Олаф остана с половин нос, еленът Свен е със счупени рога. Двете весели и атрактивни фигури, подарък на Габрово от клуб русенския клуб "Веселяците", все пак имат приветлив вид и създават настроение в Коледното градче, разположено в централната част на града.


Дали любопитни и неопитни ръце на деца, измъкнали се от зоркия родителски поглед, са дали този резултат? Или някой по-голям човек с буен нрав е решил да изпробва от какъв материал са Олаф и Свен?


И в двата случая си е демонстрация на безотговорност. Добре поне, че фигурките имат глави, иначе гледката щеше да е потискаща. И хората щяха да се чувстват по-скоро в двора на английския крал Хенри VІІІ, отколкото в габровското Коледно градче. Но да не даваме идеи на недобронамерените.


Довечера ще светне Коледната елха в градчето и в Габрово ще започне да се усеща духа на празниците.
Въпреки че все още няма сняг. А той е задължителен за тази част от годината.

Освен Олаф и Свен, миньоните Кевин, Стюарт и Боб също са ангажирани да създават добро настроение и да станат част от игрите на децата в Коледния град на Габрово.


Те, както и останалите фигури са в добър вид и вероятно ще си останат с него, с помощта на отговорните родители и хората, които искат около нас да има хубави неща, а не развалини.

Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 206 аудио, 55 видео, 313 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.