KulturaBg - logo

07.04.2015г. | 13:53ч.ФИЛМ С УЧАСТИЕТО НА АСЕН БЛАТЕЧКИ, ЗУЕКА, ПАРАСКЕВА ДЖУКЕЛОВА И ХРИСТО МУТАФЧИЕВ НА ЕКРАН В ЗАЛА "ВЪЗРАЖДАНЕ"

   Две заглавия предлага филмовата програма на зала „Възраждане” за месец април   

На 17 април, петък, от 18:00 часа почитателите на българското кино ще имат възможност да гледат филма на Стефан Командарев „Съдилището”.


Филмът е заснет на уникални места по върховете на Родопите, а пълнокръвните образи са пресъздадени от Асен Блатечки, звездата на сръбското кино Мики Манойлович, Ованес Торосян, Ина Николова, Васил Василев – Зуека, Параскева Джукелова и Христо Мутафчиев.

                     Съботният ден, 18 април,  ще е посветен на малките зрители                         

От 11:00 часа те ще се впуснат в невероятно приключение, заедно с малкото котенце Гръм, главен герой на белгийския анимационен филм „Омагьосаната къща”. Филмът е озвучен  на български език.


Билети за „Съдилището” ще се продават пред Безистена от 7 април (в работните дни), а в деня на прожекцията от 17 до 18 часа на касата на зала „Възраждане”. Цена на билета – 4 лв. Билети за детския филм „Омагьосаната къща” ще се продават на 18 април от 10:00 часа до 11:00 часа на касата на зала „Възраждане”. Цената на билета – 2 лв.
ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 216 аудио, 80 видео, 325 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още