KulturaBg - logo

ФОТОГРАФСКО ОБОРУДВАНЕ ЗА 2000 ЕВРО И ПЪТУВАНЕ ДО БРЮКСЕЛ ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ В КОНКУРСА "ДА ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО"

Групата на Партията на европейските социалисти (ПЕС) в Комитета на регионите (КР) стартира 8-то издание на ежегоден фотоконкурс на тема „Да живеем заедно”, която се възприема като особено актуална от политическото семейство на левите.


„Да живеем заедно“ приканва начинаещи и утвърдени фотолюбители да запечатат в кадър една от основополагащите ценности на Европейския съюз — единството в многообразието. На уебсайта на инициативата (bit.ly/Livingtogether) участниците ще намерят идеи за вдъхновение, които да ги насочат върху какво да се съсредоточат.

Крайният срок за участие в конкурса е 15 юли 2015 г. и в него могат да участват европейски граждани, навършили 18 години. 


За първи път тази година професионални фотографи също могат да вземат участие в конкурса.

Победителите в конкурса ще спечелят фотографско оборудване на стойност до 2000 евро и тридневно пътуване за двама до Брюксел.

Трите най-добри снимки ще бъдат избрани от жури, съставено от членове на групата на ПЕС в КР (Комитетът, който представлява местните и регионалните власти от целия ЕС) и професионални фотографи.

Освен това публиката ще има възможност да избере четвърти лауреат чрез онлайн гласуване на нашата страница във Фейсбук (www.facebook.com/pesgroupcor) през октомври.

Победителите ще бъдат обявени през декември 2015 г.

За повече информация за конкурса и рекламни материали можете да посетите уебсайта на конкурса (bit.ly/Livingtogether)

За контакт:

Сами Беномран 
Samy.benomran@cor.europa.eu 
+32 2 282 22 37

Катя Тюрк 
Katja.turck@cor.europa.eu 
+32 2 282 21 69
ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 217 аудио, 99 видео, 333 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още