24.02.2015г. | 16:13ч.
РОБОТ ВЦЕПЯВА ПУБЛИКАТА С 3D ЛАЗЕРНА ФЕЕРИЯ

Президентът на IBM за първи път в България, световен шампион, европейски звезди на Магията и "жив робот", стрелящ с лазери, са само част от изненадите на международната "Магична среща - Златна котка" 2015.


Габрово отново става домакин на най-значимото илюзионно събитие за годината. На 28 и 29 март (събота и неделя) за четвърта поредна година фокусници и илюзионисти от страната, Балканите и Европа ще премерят сили за престижната статуетка "Златна котка".

Организаторите от Quick Hands Project тази година са поканили самия президент на IBM (International Brotherhood of Magician) и световен шампион по Магично изкуство - Шон Фаркуар (Канада), който ще изнесе профилирана лекция на родните магове, а публиката ще се наслади на уменията му по време на грандиозния галаспектакъл в неделя вечерта.

На самото шоу ще се изявят и най-добрите магове от България, Сърбия, Румъния, Хърватска и др., както и роботът "Андромега", вцепеняващ зрителите с 3D - Лазерна феерия.

Други специални гости на събитието са Астор, Ненчо Илчев и Фритз Алкемаде - холандски магьосник и лектор, спечелил редица награди.

Последно видео

Последно аудио

ЙОРДАН БЕЛЕВ
Автор: ЙОРДАН БЕЛЕВ

Брой публикации: 3 аудио, 3 видео, 2 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.