08.11.2015г. | 21:29ч.
СБЖ ВРЪЧИ НА ТИХОМИР ЦЪРОВ НАГРАДАТА "ЗЛАТНО ПЕРО" ЗА КОМЕНТАРНАТА МУ РУБРИКА ВЪВ ВЕСТНИК "100 ВЕСТИ"

Съюзът на българските журналисти (СБЖ) връчи на Тихомир Църов наградата "Златно перо". Това стана на специална церемония в НДК, където бяха раздадени годишните награди на СБЖ.


Тихомир Църов получи Почетната значка ,,Златно перо“ на организацията за дългогодишната си коментарна рубрика във вестник "100 вести" и за коментарните си рубрики в предаванията на Дарик радио - Габрово.

Коментарната рубрика на Тихомир Църов във вестник "100 вести" започва в първите месеци на 2006 година по покана на Иван Господинов, управител и собственик на изданието и с препоръката на Стефка Бурмова, журналист в медията. В рубриката журналистът представя своята гледна точка върху актуални обществени процеси.


Номинацията на Тихомир Църов за наградата идва от габровската структура на СБЖ, чрез Тотка Полякова, председател на организацията.

"Благодаря на СБЖ за високата оценка на скромния ми труд. Благодаря на габровската структура на Съюза за номинацията и на медиите, които ми дават възможност да се реализирам като журналист - Дарик радио, DarikNews.bg и вестник "100 вести", каза Тихомир Църов, когато получи наградата "Златно перо" на Съюзът на българските журналисти.


Повече от 25 години в навечерието на Деня на народните будители СБЖ връчва своите годишни награди. И тъй като тази година празникът съвпадна с изборите за местна власт, церемонията се състоя със седмица закъснение в „Студио 5” в НДК.

Последно видео

Последно аудио

Darikradio.bg
Автор: Darikradio.bg

Брой публикации: 42 аудио, 1 видео, 1 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.