17.06.2015г. | 14:16ч.
СПЕКТАКЪЛЪТ "ФАНТОМИТЕ НА МЮЗИКЪЛА" ПОКАЗВА ЕДНА РАЗЛИЧНА ВЕСЕЛА МОРОВА

Спектакълът "Фантомите на мюзикъла" вече заема достойна част от артистичната биография на Весела Морова. 

Младата изпълнителка на джаз участва в тази продукция на Държавна опера Стара Загора, която ще бъде представена на сцената на Дома на културата "Емануил Манолов" в Габрово на 25 юни от 19:00 часа.


"Много се зарадвах, когато диригентът Любо Денев и режисьорът Георги Динев ме поканиха да участвам, дори и да нямах богат театрален опит.

Възхищавам се и на двамата, тъй като въобще не е лесно да свържеш откъси от велики мюзикъли и да направиш нещо цялостно и неповторимо. Екипът от музиканти, певци, артисти, танцьори, детски хор и бекстейдж, е просто великолепен.

Същото казвам и за солистите Милица Гладнишка, Велин Михайлов, Марк Фаулър, Русалина Мочукова - певци, от които човек може да учи за сценичното изкуство", каза Весела Морова. 


По време на спектакъла тя сменя три костюма и влиза в различни роли.

"Забавно е да превключваш за няколко минути различни настроения, и понеже голяма част от габровската публика ме познава като веселата джаз певица Весела, мисля, че ще им бъде доста интересно да ме видят в няколко други светлини", коментира талантливата габровка. 


Песните обхващат нейни любими мюзикъли като "Котките", "Уестсайдска история", "Коса", както и авторския мюзикъл на Любо Денев "Песен за джунглата". 

Представлението в Габрово ще бъде пето поред, и за нея със сигурност много вълнуващо. 

"Прекрасно е, че в моя роден град се случват все повече културни събития - концерти, театри, фестивали, което означава, че и публиката вече има по-високи критерии за качеството на даден сценичен продукт.


"Фантомите" определено ще бъде едно многоцветно и емоционално изживяване за публика и участници. 

Благодаря на организаторите, които с неуморен труд правят така, че този спектакъл да бъде част от културната програмата на Габрово". Последно видео

Последно аудио

ВЕСЕЛА МОРОВА
Автор: ВЕСЕЛА МОРОВА

Брой публикации: 1 аудио, 1 видео, 1 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.