KulturaBg - logo

“FOLLOW ME” – ТРЕТИЯТ СТУДИЕН АЛБУМ НА РОК-ГРУПА SEVI ИЗЛИЗА НА 9 МАРТ

“Follow Me” – третият студиен албум на рок-група SEVI излиза на 9 март. Две години след силния втори албум “The Battle Never Ends”, музикантите са готови с 11 чисто нови композиции.
 

SEVI - New Album Promo


През изминалата година и половина SEVI пуснаха три видео-сингъла от предстоящия албум – “The Call”, постапокалиптичната – “Am I Alive?” и чувствената балада – “Broken Wings”,  която излезе през декември. SEVI доказаха, че могат да устоят на променящата се музикална картина и да бъдат винаги интересни и провокативни. Не липсват изненади и в новия албум – “Follow Me”.

Сред имената взели специално участие в песните са Thomas Vikström – вокал на Therion,  китаристката на Evanescence – Jen Majura и мултиинструменталистката Alexandra Zerner, с която SEVI работят по записите и аранжиментите на целия албум. За микса и мастеринга, SEVI отново се доверяват на Marco Barusso от Италия.



Музикална вечер с неприлично талантливата група SEVI BAND (ВИДЕО)

Музикантите подготвят специално шоу за промото на 9 март, което ще се състои в столичния Sofia Live Club. Веднага след това тръгват на голямо национално турне в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Стара Загора и други.


Билетите за концерта на 9 март вече са в продажба на касите на Eventim.bg.


Broken Wings на SEVI – рок на световно ниво, истински триумф за сетивата

Сподели
SEVI BAND
Партньор: SEVI BAND

Брой публикации: 7 аудио, 20 видео, 9 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още