KulturaBg - logo

Котешкият карнавал тази година е в памет на Розмари Казасова

Запишете любимците си за безплатно участие в „20 години Карнавал-ревю на котки и дребни домашни любимци“ (087 722 2045, karnavalnakotki@abv.bg)

Хилядите приятели и почитатели на Розмари Казасова знаят, че тя обича усмивките, доброто настроение и най-много – животните. Котките и кучета са нейната страст. Отгледала е много през живота си, а сега, когато е в отвъдното, вероятно пребивава с всяко едно от тези същества. Доста са, но както знаем, това сигурно я прави щастлива. Поне така вярваме ние – хората, чиито живот се е пресичал с нейния.

„И да не ми „затриете“ шоуто!“, като заръка и с характерната си властност заяви Розмари около два месеца преди да напусне земния си път. Затова тазгодишното двадесето издание на Карнавал-ревю на котки и дребни домашни любимци е в памет на Розмари Казасова.

Записвайте любимците си за участие на тел. 087 722 2045, на който отговаря Илина Георгиева, или на електронна поща karnavalnakotki@abv.bg. И не чакайте последния срок – 14.05.2022!

Карнавал

Събитие

Карнавалът на котки и дребни домашни любимци се провежда и тази година на познатото място и по същото време – Габрово, спортна зала „Орловец“, 21 май с начален час 11:00. Входът е свободен – и за участниците, и за публиката.

Сподели
ТИХОМИР ЦЪРОВ
Партньор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 265 аудио, 226 видео, 419 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още