KulturaBg - logo

ПОЛАГАТ МАРКИРОВКА НА КРЪГОВОТО ДО КОНСУЛТАТИВНА ПОЛИКЛИНИКА

Община Габрово уведомява жителите на град Габрово, че в периода 9 – 12 май 2015 г. ще бъде извършено полагане на хоризонтална пътна маркировка в района на кръговото кръстовище до Консултативна поликлиника.


Движението на пътни превозни средства ще бъде частично затруднено до приключване на дейностите.

Ще се извърши подготовка чрез измиване и почистване. Зоните за маркиране ще бъдат обозначени с необходимата временна сигнализация.

За облекчаване на трафика и намаляване на задръстванията, се препоръчва на шофьорите да ползват алтернативни маршрути по улиците „Шипка“ и „Орловска“.

Дейностите са част от интегрирания проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда – обект „Реконструкция на кръстовище Консултативна поликлиника, гр. Габрово“.

Изпълнителят ДЗЗД „Градска среда – Пътстрой Габрово“ се задължава да осигури достъп за автомобили със специален режим на движение, както и да поддържа в изправност поставената сигнализация.

Община Габрово се извинява за създаденото неудобство и призовава водачите на пътни превозни средства и пешеходците да се движат с повишено внимание и по начин, който няма да препятства хората и техниката, които полагат уличната маркировка.
DarikNews.bg
Автор: DarikNews.bg

Брой публикации: 17 аудио, 4 видео, 47 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още