KulturaBg - logo

ГРУПА SEVI С НОВО ВИДЕО И НОВ КИТАРИСТ

Българската банда SEVI готви премиера на втори сингъл от предстоящия си нов четвърти студиен албум.


Въпреки целия застой на музикалната сцена, свързан с ограниченията покрай Covid-19, групата успя да реализира голяма част от плановете си за изминалата година и се е отдаде на активна творческа дейност.

През 2020 SEVI отпразнуваха десети рожден ден с голям концерт и премиера на песента “Shattered”, която разкрива посоката на новите композиции, върху които бандата работи.

Песента осигури на родната банда ротации зад граница и пробив в ефира на Шотландия (The Metal Grinder on Isles FM 103).

Преди седмица от SEVI обявиха,че вече са и в обновен състав и на 17 април ще ги видим на сцената на Sofia Live Club заедно с новото попълнение в екипа – китариста Александър Кирилов.

Той участва и в бенда, с който вокалистката Светлана Близнакова представи соловия си албум „Tomorrow“ през миналата година и е познат на публиката от групите Etnotix и Vulgar Bulgar.

Неговите китари ще чуем и в дебютиращата композиция “Dark Knight”, която според групата носи енергията на вечната любов, която побеждава времето и пространството.

По видеото SEVI са работили с режисьора Георги Спиров, екипа на DarkWhite-Vision (Драгомир Димчев и Петър Димов) и Никола Копаров. Микса и мастеринга са дело на италианския продуцент Марко Барусо, с който бандата реализира последните си два албума.

Билети ще могат да се закупят в деня на концерта на входа на клуба.
Вратите отварят в 20:00 ч
Началото на концерта ще бъде в 21:00 ч


Facebook event

Сподели
SEVI BAND
Партньор: SEVI BAND

Брой публикации: 7 аудио, 20 видео, 9 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още