KulturaBg - logo

НОМИНИРАЙТЕ СВОЕТО СЪБИТИЕ В ОБЛАСТТА НА КУЛТУРАТА ПРЕЗ 2016 ГОДИНА

За трети път Клубът на Будителите ще връчи награда за събитие на годината в областта на културата.


Организацията обяви кампания за номиниране и обяви, че ще бъде отличено събитието, събрало най-много от гласовете на публиката и на журито.
Ще се оценяват:

Художествена стойност, актуалност, новаторски подход в замисъла, привличане на публика, синтез на изкуствата, осмисляна на градската среда, популяризиране, използване на нови технологии, социален ефект, насърчаване на свободни творчески инициативи и доброволчество в областта на културата и изкуствата, развива партньорства, трайност на резултатите и продължително въздействие, подобряването на културните компетенции на местната общност и популяризира марката „Габрово".
Мотивирани предложения за културно събитие на 2016 година могат да се изпращат до 3 февруари на адрес: buditelite@mail.bg или на страницата на Клуба на Будителите във фейсбук.

Можете да предадете вашите писмени предложения и в Регионална библиотека „Априлов-Палаузов", Книжарница „Том Първи", Библиотеката на НЧ „Христо Смирненски 1949" кв. Русевци.

До края на февруари ще продължи гласуването за събитие на годината, след което журито ще оцени номинациите. Ще бъдат обобщени резултатите от вота на публиката и гражданите и ще бъде определено събитието на 2016 година.

Наградата ще бъде връчена на специална церемония в началото на март.

Прочети още