KulturaBg - logo

АЕК "ЕТЪР" И КУКЛЕНИЯТ ТЕАТЪР НА СТАРА ЗАГОРА ПРИВЛЯКОХА ИНТЕРЕСА НА МИНИСТЪР АНГЕЛКОВА

Министърът на туризма Николина Ангелкова официално откри 33-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ в София под надслов „Предизвикателства и надежди пред туризма“.


Съвместният щанд на Архитектурно-етнографски комплекс „Етър“ и Държавен куклен театър в Стара Загора привлече вниманието на министъра.

Тя имаше възможността да гледа част от старозагорския спектакъл „Фолклорна магия“, запозна се с културния календар на музея на открито и възможностите за туризъм сред различни целеви групи в „Етър“ през 2016 г.


Васил Папазов, председател на общинската организация „Синьо единство“ в Габрово пред вестник "100 вести" днес:

"Без средна класа, няма нормална десница. Проблемите в Реформаторския блок нанесоха удар на десните хора като цяло".


"Първата причина да замълча на тема политика е, че вече не чувствам, че има среда за политика - такава, каквато я смятам за смислена, полезна и ефективна. Вече имам съмнения, че и изборите са обективни!"

Изданието информира още, че с решение на Висшия съдебен съвет бившият районен прокурор на Севлиево Диян Атанасов е назначен за съдия в габровския Районен съд. Решението е от 21 януари т. г., в Габрово все още не е пристигало. Очакванията са, че в понеделник ще дойде и заповедта за назначение, а встъпването в длъжност на новия съдия ще е след около месец.

 

Прочети още