27.08.2015г. | 09:58ч.
ДЖЕНИ ДЖО И ВАСКО КРЪПКАТА ИЗНАСЯТ КОНЦЕРТ ПО ВРЕМЕ НА ОФРОУД

На 5 и 6 септември ще се състои екстремно офроуд шоу на мотополигона в кв. Ябълка, придружено от рок концерт със специални гости Васко Кръпката и Джени Джо.


Организатор на събитието е триумфиралият като шампион на Испания по екстремен офроуд и организатор на мастър клас триал състезания – габровецът Ивайло Цанков.

Това съобщава вестник "100 вести" във водещата си статия днес. Авторът, Валери Каблан, допълва, че състезанието ще се проведе в 3 класа – прототип, където в зони с повишена трудност се състезават най-подготвените 4x4 машини, модифициран и хоби клас, в който могат да се запишат любители на този вид спорт с по-неподготвени джипове.

"100 вести" информира за предстоящото "най-обширно издание на фестивала "Дни на камерната музика".

За първи път 39-тото издание на фестивала ще излезе от залите в откритото градско пространство. Пред някогашното Радионумниково училище ще бъдат изнесени два концерта. Единият ще ни предложи изпълнения и на традиционни швейцарски инструменти като най-големият духов инструмент - алпийски рог. Предвидена е и Майсторска академия за медни духови инструменти с ръководител Станислав Почекански.

Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) е провела 580 изнесени приемни в цялата страна от началото на годината до момента, съобщи гл. експерт Даниел Денчев от габровския офис.

По време на изнесените приемни над 3300 земеделски производители са получили на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

В област Габрово няма регистрирани ежедневни трудови договори, става ясно от голямо интервю с Катя Колева, която е временно изпълняващ длъжността директор на Инспекцията по труда - Габрово.

Последно видео

Последно аудио

DarikNews.bg
Автор: DarikNews.bg

Брой публикации: 17 аудио, 4 видео, 47 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.