KulturaBg - logo

ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА КЪРМЕНЕ, СЪН И МЕДИТАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ПОКАЗАНИ НА ЕКОБАЗАР`2015

Наближава 22 април – Денят на земята, а с него и ежегодният Eкобазар. Какво ще ни предложи той тази година.Освен редица екологични и социални кампании, в базара се включиха и много производители.

Обществен Клуб Фурна ще представи своите хлябове, замесени с квас. На щанда им ще можете както да опитате и да си купите някой от различните видове хляб, така и да получите ценни съвети за кваса и отглеждането му.


„Билкария“ ще ни направи отново лековит или освежаващ чай с комбинациите на билкаря Емил Елмазов. Там ще можете да намерите лек точно за своята болежка и ще ви разкажат интересни и полезни неща за природната аптека около нас.

Разбира се чаят върви с мед, а чист и уханен такъв можете да купите от щанда на пчеларя Любомир Григоров.

Даровете на пчелите са използвали и производителите на кремовете „Пропи“. Те имат противовъзпалителни и дезинфекционни свойства, а подходящ крем от каталога се намира за всички – от баба до бебе.


А това че живееш екологично, не означава, че не можеш да се глезиш. „Възглавници Спелта“ с естествен биологичен пълнеж за кърмене, сън или медитация, биологични храни с истински вкус или масла и добавки от „Форевър ливинг продъктс - България“, ще ни доближат още до природата.


Ще има още изделия от автогуми, вестници и хартия, глинени съдове, специални торове от „Екотор от Иванови“,  които гарантират по-висок добив и чиста продукция, а също така и биокозметика от натурални продукти.

Дневният център за възрастни хора с увреждания отново ще участва, като предложи продукти, изработени от посетителите на центъра, а тази година в базара ще се включи и още една благотворителна кампания – тази за пострадалата при катастрофа габровка Ивета Кабакчиева.

Десетки хора дариха ръчно изработени продукти и сувенири, продажбата от които ще бъде използвана за лечение на момичето, което в момента се бори за живота си във варненска болница „Св. Анна“.

Заповядайте на 22 април, сряда, на пл. „Възраждане“. Стартът е в 10.00 часа, а при лошо време базарът ще се проведе под козирката и във фоайето на зала „Възраждане“.
Сподели
ТИХОМИР ЦЪРОВ
Партньор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 264 аудио, 222 видео, 416 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още