26.01.2015г. | 17:15ч.
АРХ. МЕРАЗЧИЕВ Е НАЗНАЧЕН ЗА ЗАМ.-КМЕТ НА ОБЩИНА ГАБРОВО

Арх. Николай Меразчиев е новия заместник-кмет на Община Габрово. Това обявиха днес от местната администрация на специална пресконференция. Той отговаря за устройство на териоторията, инфраструктура и екология.


"Не бих приел позицията, ако не вярвах, че за града ни има много перспективи, ако не чувствах в себе увереност и компетенция. Познавам много добре строителната програма на Общината. Черпя енергия и убеденост от дългогодишната си практика", каза новият зам.-кмет.

Арх. Меразчиев заяви, че има намерение да обедини професионализма на много хора в името на бъдещето на Габрово. Той бе категоричен, че вярва в екипната работа.

Проектите, които предстои да бъдат реализирани в Габрово изискват заместник - кмет с компетенциите на арх. Меразчиев, е убедена Таня Христова, кмет на Габрово.

Приоритетно за работата на арх. Меразчиев ще бъдат благоустройствените проекти. Първите обекти, с които ще се заеме са парк Маркотея и улица „Дунав“.

Новият заместник-кмет е убеден, че всеки детайл от преобразената градска среда ще докосне всеки един от габровци и ще ги вдъхнови да я опазват, като силно вярва проявите на вандализъм не само да намалеят, а дори да изчезнат.

ИЗТОЧНИК: Dariknews.bg 

Важните обекти, с които ще се заеме арх. Меразчиев


Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 202 аудио, 46 видео, 310 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.