KulturaBg - logo

ОБЯВЯВАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ЛИТЕРАТУРНИЯ КОНКУРС „…НАКРАЙ СВЕТА"


От литературния сайт Тетрадката съобщиха, че в Националния литературен конкурс за поезия и проза „…Накрай света” участват 419 творци с над 800 стихотворения и близо 550 разказа.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на официалната церемония по награждаване на 09.10.2019 г. от 18:00 ч. в зала „Възраждане”, Габрово.

„Подготвяме интересна програма. Благодарим на всички участници, благодарим на членовете на журито, благодарим на всички партньори”, съобщиха от екипа на сайта.

В събитието ще се включат проф. д-р Амелия Личева (председател на журито), поетите и музиканти Иван Христов и Петър Чухов, за да представят няколко парчета от най-новия албум на групата за етно-рок поезия „Гологан".

През 2019 -та, по повод навършването на 2 години от създаването си, литературният сайт Tetradkata.com отправи покана за участие в първото издание на Националния литературен конкурс „… Накрай света”.

Партньор на събитието са: Община Габрово, музей „Етър”, М – ПРЕС – Севлиево, Издателска къща „Хермес”, Издателство „Фабер”, Ozone.bg.

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на: Tempus link, ЧСИ Звезделина Василева, Кристина Сидорова, Владимир Тодоров – Графиксофт ООД.


ЛИТЕРАТУРНИЯТ САЙТ Tetradkata.com ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН В СОПОТ

ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЯТА В ГАБРОВО

ПРЕДСТАВЯНЕТО НА „УСМИВКА, СМУТ И ПЪТ” СЪБРА ДЕСЕТКИ ЦЕНИТЕЛИ НА ЧУВСТВЕНОТО СЛОВО

СРЕЩА РАЗГОВОР С ПОЕТА ПЕТЪР ЧУХОВ ОРГАНИЗИРА tetradkata.com
Сподели
ИВАН ХРИСТОВ
Партньор: ИВАН ХРИСТОВ

Брой публикации: 9 аудио, 2 видео, 15 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още