KulturaBg - logo

ЛИТЕРАТУРНИЯТ САЙТ Tetradkata.com ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН В СОПОТ


На 23 октомври в Къщата музей „Иван Вазов“ в Сопот, литературният сайт Tetradkata.com ще бъде представен от неговите създатели Иван Христов, Лъчезар Йорданов и Калоян Христов. Събитието ще започне в 17:30 ч.

Tetradkata.com се появява в интернет пространството през есента на 2017 г. и за една година успява да привлече не малко автори – известни и прохождащи. Сайтът съчетава творчеството на утвърдени имена в българската литература и автори, които започват тепърва своя творчески път.

Читателският кръг на сайта постепенно нараства и това радва създателите на Tetradkata.com, защото тяхната цел е точно тази – да създадат едно виртуално литературно пространство, което да бъде достъпно до всички. Повече за идеята, създаването и комуникацията с различни творци, ще чуете на 23-и.


На срещата в Сопот ще се представят накратко и две книги. Едната – стихосбирката на Иван Христов, която се появи през 2016 г. и спечели Априловска награда за млад автор. Втората книга е на Калоян Христов „Съвпадения“ , която излезе през настоящата 2018 г. и е дебютна за автора.

В едно въздействащо място ще се говори за новия облик на литературата и новите начини за достигане до нея.

ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЯТА В ГАБРОВО

ПРЕДСТАВЯНЕТО НА „УСМИВКА, СМУТ И ПЪТ” СЪБРА ДЕСЕТКИ ЦЕНИТЕЛИ НА ЧУВСТВЕНОТО СЛОВО

СРЕЩА РАЗГОВОР С ПОЕТА ПЕТЪР ЧУХОВ ОРГАНИЗИРА tetradkata.com
Сподели
ИВАН ХРИСТОВ
Партньор: ИВАН ХРИСТОВ

Брой публикации: 9 аудио, 2 видео, 15 новини

Всички публикации на автора »

Прочети още