11.02.2015г. | 14:05ч.
ПРЕДСТАВЯТ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ПРОГРАМА КУЛТУРА, В КОЯТО БЯХА ВЛОЖЕНИ 100 000 ЛВ.

Резултатите от 12-те реализирани проекта в рамките на Програма Култура 2014-та година ще бъдат официално представени пред публика на 18-ти февруари от 17.00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.


Събитието е организирано в отговор на поетите от страна на Община Габрово ангажименти за пълна прозрачност, мониторинг и контрол на разходваните средства по програмата.

Всяка организация, спечелила съфинансиране по Програма Култура и реализирала свой проект през 2014 та година ще разполага с 5 до 7 минути за да представи постигнатите резултати от проекта си, както и своите виждания за устойчивост, доразвиване и разрастване на идеите, осъществени чрез конкретните реализирани дейности.

Освен презентация на 12-те организации и техните проекти, в срещата е предвиден кратък анализ на изпълнението на програмата от страна на донора – Община Габрово, както и възможност за отговор на възникнали в момента на представянето въпроси.

Всеки заинтересован от Програмата, от културната политика на Община Габрово и от капацитета на организациите, изпълняващи проекти в сферата на културата, е добре дошъл в Ритуалната зала на Общината.


С всички проекти по програма "Култура - 2014" може да се запознаете тук - http://www.gabrovo.bg/bg/page/418

Последно видео

Последно аудио

ТИХОМИР ЦЪРОВ
Автор: ТИХОМИР ЦЪРОВ

Брой публикации: 206 аудио, 55 видео, 313 новини

Виж всички публикации на автора »

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.