23.12.2014г. | 11:09ч.
ТАЛАНТ, КРАСОТА И МУЗИКА НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В ГАБРОВО

Интересен и вълнуващ спектакъл очаква габровци днес в 17:30 часа, на ледената пързалка пред Спортна зала „Орловец“.  В Габрово, по покана на Клъстер Творческо Габрово, гостуват деца от Спортен клуб „Ледени искри" с един необичаен Коледен поздрав - на 600 квадратни метра лед ще си дадат среща талантът, красотата и музиката.

Клубът съществува от 2001 г. Треньор е Емануела Илинова, хореограф - Цвети Асенова. Досега са завоювали много награди и призови места, както на състезания в България, така и по време на  участия в Международни турнири в Словения, Австрия, Унгария и Румъния.


Какво ни очаква?

Лия Рядкова (8 г.), която ще влезе в ролята на красавицата в своето изпълнение на песента от филма „Красавицата и звяра“.

Йоана Флорова ( 5 г.), която е само от 1 година на кънки, но вече е участвала в международен турнир в Словения, ще изпълни руски танц.

Паолина Попова (16 г.) - три пъти номинирана от фондация „Димитър Бербатов“ и участничка в „Малките таланти на България“ ще се пързаля с грацията на котка под звуците на песен от мюзикъла „Котките“.

Момичетата с много медали - Светослава Рядкова (13 г.) и Марина Георгиева (14 г.) ще ви разходят из улиците на Париж с песента на ZAAZ.

Мария Илинова (10 г.) - в ролята на малката Оливия Нютън Джон и „Брилянтин“.

Моника Йорданова (16 г.) със специален поздрав  с песента на Марая Кери „All I want to Christmas“ и с пожелание всеки от нас да прекара Коледа с любимите си хора и винаги да има място в сърцата за тези, които ни обичат.

Източник: Община Габрово

Последно видео

Последно аудио

Прочети още

 
Култура ON-AIR се финансира от програма Култура на Община Габрово.
Проектът се реализира от фондация Граждански форум.